Contacteer ons

Contact Persoon : Suise

Telefoonnummer : 13600186053

Free call
lopende band

Wij zijn een professionele fabrikant en kunnen volledige oplossingen van eetkamermeubilair aanbieden.

 

1. Regelmatige/Functionele eettafel.

2. Woonkamerkoffietafel en eindlijst

3. Stoffering het dineren stoel en barstoel, bank.

Dongguan Tongxin Furniture Co., Ltd. fabriek productielijn 0Dongguan Tongxin Furniture Co., Ltd. fabriek productielijn 1Dongguan Tongxin Furniture Co., Ltd. fabriek productielijn 2Dongguan Tongxin Furniture Co., Ltd. fabriek productielijn 3Dongguan Tongxin Furniture Co., Ltd. fabriek productielijn 4Dongguan Tongxin Furniture Co., Ltd. fabriek productielijn 5Dongguan Tongxin Furniture Co., Ltd. fabriek productielijn 6Dongguan Tongxin Furniture Co., Ltd. fabriek productielijn 7

OEM / ODM

    Wij hebben jaren van OEM/ODM-ervaring, kunnen aangepast merk, embleem, handelsmerken op de producten of de verpakking toepassen.

 

   Wij hebben 3 deskundige technici met 10-15 jaar van ervaring bij steekproef het maken, kunnen zij uw idee en tekeningen volkomen interpreteren en hen draaien aan gewenste steekproeven.

 

   Wij zijn professionele fabrikant, specialiseren wij ons in huisfurnitures, wij geschoolde arbeiders en gevorderd materiaal hebben om eender welk staal/roestvrij staal in verschillende vormen te verwerken van zich knipsel, het buigen, coning, ponsen en het vormen. Wij hebben ook 6-8 geschoolde arbeiders en technici in stofferingsafdeling van knipsel, het naaien het vullen, het wikkelen. Zo kunnen wij OEM voor gehele lijst en stoelproducten en om het even welke delen ook aanbieden.

 

  Wij hebben betrouwbare en stabiele onderaannemers van grondstoffen, aangemaakte glasverwerking, ceramische verwerking, zodat kunnen wij ontime levering waarborgen.

 

R & D

Ons R&D-team wordt samengesteld uit professionele ontwerpers en de ingenieurs, wat van hen hebben meer dan 15 jaar van werkervaring in het ontwerpen en het onderzoek van het eetkamermeubilair. Zo zijn wij altijd cabable om uw idee en concepten te interpreteren en hen te veranderen in werkelijkheid. Enkel uw vertel ons 

het ruwe idee of uw ruwe vereisten, de resterende baan aan laten ons over, zullen wij u producten of tekeningen voorstellen die is werkelijk wat u weergave bent.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales11@3hfurniture.com
miaoyinwenfa